Zwambag Verkeerstechniek B.V. is uw partner voor tijdelijke verkeersmaatregelen ten behoeve van werkzaamheden aan, bij of langs de weg. Daarnaast beschikken wij over een eigen afdeling Ontwerp en Advies waar verkeerskundigen in overleg met de opdrachtgever verkeersplannen ontwerpen, uitwerken en in voorkomende gevallen de benodigde vergunningen bij de wegbeheerders aanvragen.

Over Zwambag Verkeerstechniek

Zwambag Verkeerstechniek B.V. biedt een totaal pakket aan tijdelijke verkeersmaatregelen; van een eerste advies tot en met de uitvoering van alle tijdelijke verkeersvoorzieningen. Wij dragen zorg voor de veiligheid van de wegwerkers langs of aan de weg en de weggebruikers.

Wij hebben de beschikking over een ruime voorraad bebording en afzetmaterialen waardoor wij snel kunnen handelen. Door de inzet van ervaren medewerkers staan wij borg voor een vakkundige en veilige uitvoering van de werkzaamheden en een uitstekende service.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Door kennis en ervaring te bundelen is het mogelijk een totaal pakket aan te bieden en uw project tot een succes te maken. Klik op een van de onderstaande links voor wat wij voor u kunnen betekenen in het vóórtraject.

Ondersteuning aanbestedingstrajecten

Een aanbesteding is altijd meer dan alleen uw core business. Vaak zijn de verkeersmaatregelen in het bestek opgenomen en zijn de eisen van doorstroming, bereikbaarheid en veiligheid hoog. Door uw vanaf het begin te ondersteunen tijdens dit proces kan u een passende en hoogwaardige inschrijving aanbieden.

U wilt tenslotte zeker weten dat uw aanbesteding de juiste oplossing oplevert en dat u geheel voldoet aan wet- en regelgeving.

Wij verzorgen u een professioneel advies over afzettingen

Al tijdens het ontwerpstadium kunt u bij ons terecht voor advies over afzettingen, omleidingen, doorstroming, verkeersafwikkeling, faseringen, evenementen, tenders en communicatie.

Onze hoog opgeleide verkeerskundigen hebben meerdere jaren ervaring en kunnen u helpen met alle vraagstukken.

De uitgangspunten die hiervoor centraal staan zijn:

– Veiligheid voor wegwerkers en weggebruikers
– Doorstroming van het verkeer
– Duurzaamheid
– Hinderbeleving
– Kwaliteit
CROW richtlijnen

Wij zijn goed op de hoogte van gemeentelijke regelgevingen!

Zonder toestemming van de wegbeheerder mogen er geen tijdelijke verkeersmaatregelen geplaatst worden. Vaak moet er om deze toestemming te krijgen een vergunning uitgegeven worden door verschillende instanties.
Wij beschikken over de kennis en zijn bekend met de procedures om deze vergunningen zo snel mogelijk in bezit te krijgen.

Zo kunt u zonder vertraging en stagnatie kosten meteen aan het werk.

Maximale voordeel uit de wegafzetting!

Met een verkeersplan heeft de wegbeheerder een duidelijk beeld van de situatie en kunnen eventuele knelpunten en ongewenste situaties meteen opgelost worden.
Bij het ontwerpen van een verkeersplan streven we ernaar om het maximale voordeel uit de afzetting te halen voor de opdrachtgever als voor de wegbeheerder.

Onze engineering afdeling heeft ervaring met de meest uiteenlopende situaties op Rijkswegen, provinciale wegen, gemeentewegen en evenementen.

Uitvoering

Projectmanagement, werkvoorbereiding, advisering, uitvoering, calculaties en plaatsingswerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Ons uitgebreide netwerk van leveranciers van bewegwijzering en RVV bebording zorgen de juiste oplossing.

Het advies betreffende de toe te passen verkeersmaatregelen voor de realisatie van de werkzaamheden kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Calamiteiten

Het wegennet is 24/7 in beweging dus wij ook. Zwambag Verkeerstechniek B.V. heeft een storingsdienst die voor calamiteiten en spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is.

Onze storingsdienst is compleet in eigen beheer. Wij staan garant voor een vlotte en adequate afhandeling. De storingsdienst is bereikbaar op het telefoonnummer 06-54386463.

In de voorkomende gevallen verzorgen wij ook onderhoud en vervanging van de bewegwijzering en RVV bebording.