OVER ONS


  Zwambag Verkeerstechniek is uw partner voor tijdelijke verkeersmaatregelen ten behoeve van werkzaamheden aan, bij of langs de weg. Daarnaast beschikken wij over een eigen afdeling Ontwerp en Advies waar verkeerskundigen in overleg met de opdrachtgever verkeersplannen ontwerpen, uitwerken en in voorkomende gevallen de benodigde vergunningen bij de wegbeheerders aanvragen.

  Zwambag Verkeerstechniek biedt een totaal pakket aan tijdelijke verkeersmaatregelen; van een eerste advies tot en met de uitvoering van alle tijdelijke verkeersvoorzieningen. Wij dragen zorg voor de veiligheid van de wegwerkers langs of aan de weg en de weggebruikers.

  Wij hebben de beschikking over een ruime voorraad bebording en afzetmaterialen waardoor wij snel kunnen handelen. Door de inzet van ervaren medewerkers staan wij borg voor een vakkundige en veilige uitvoering van de werkzaamheden en een uitstekende service.

  Altijd een goede voorbereiding

  Ondersteuning aanbestedingstraject
  Verkeerskundig advies

  Van advies tot uitvoering

  24 / 7 Storingsdienst

  Het wegennet is 24/7 in beweging dus wij ook. Wij hebben een storingsdienst die voor calamiteiten en spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is. Onze storingsdienst is compleet in eigen beheer.

  Verkeersregelaars

  Zwambag Verkeerstechniek werkt met vakbekwame representatieve beroepsverkeersregelaars die tijdens incidenten, afzettingen en evenementen zorg dragen voor de veiligheid van de weggebruiker en de wegwerkers.