Een optimale verkeersdoorstroming en veiligheid vraagt om méér dan simpelweg het plaatsen van tekstborden, barriers, verkeersregelinstallaties, dranghekken en het leveren van verkeersregelaars. Zwambag Verkeerstechnieken denkt vanuit de weggebruiker en is expert in het managen van verkeer tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten.

Bij Verkeerstechnieken vinden we de juiste verkeerskundige oplossing voor elke situatie. Daarbij geldt: hoe eerder, hoe beter. Want hoe eerder u ons betrekt in de planning voor een verkeersverandering, hoe meer zicht en controle u krijgt op de mobiliteitsgevolgen.

 

Over Zwambag Verkeerstechniek
Zwambag Verkeerstechniek B.V. biedt een totaal pakket aan tijdelijke verkeersmaatregelen. Zoals een eerste advies tot en met de uitvoering van alle tijdelijke verkeersvoorzieningen. Wij dragen zorg voor de veiligheid van de wegwerkers langs de weg en voor weggebruikers.
Wij hebben de beschikking over een ruime voorraad tijdelijke verkeersborden, bebording en afzetmaterialen. Hierdoor kunnen wij snel kunnen handelen. Door de inzet van ervaren medewerkers staan wij borg voor een vakkundige en veilige uitvoering van de werkzaamheden en een uitstekende service.
Een goede voorbereiding is het halve werk.
Door kennis en ervaring te bundelen is het mogelijk een totaal pakket aan te bieden om van uw projecten een succes te maken. Klik op een van de onderstaande links om te lezen wat wij voor u kunnen betekenen.
Ondersteuning aanbestedingstrajecten
Een aanbesteding is altijd meer dan alleen uw core business. Vaak zijn de tijdelijke verkeersmaatregelen in het bestek opgenomen en zijn de eisen van doorstroming, bereikbaarheid en veiligheid hoog. Door uw vanaf het begin te ondersteunen tijdens dit proces kan u een passende en hoogwaardige inschrijving aanbieden.
U wilt tenslotte zeker weten dat uw aanbesteding de juiste oplossing oplevert en dat u geheel voldoet aan wet- en regelgeving.
Verkeersplan laten maken? Wij verzorgen u een professioneel Tijdelijke verkeersmaatregelen advies
Al tijdens het ontwerp-stadium kunt u bij ons terecht voor advies over afzettingen, omleidingen en doorstroming. Tevens verzorgen wij verkeersafwikkeling, faseringen en tender-kwesties.
Onze hoog opgeleide verkeerskundigen hebben meerdere jaren ervaring en kunnen u helpen met alle vraagstukken.
De uitgangspunten die hiervoor centraal staan zijn:
– Veiligheid voor wegwerkers en weggebruikers
– Doorstroming van het verkeer
– Duurzaamheid
– Hinderbeleving
– Kwaliteit
– CROW richtlijnen
Wij zijn goed op de hoogte van gemeentelijke regelgevingen!
Zonder toestemming van de wegbeheerder mogen er geen tijdelijke verkeersmaatregelen geplaatst worden. Vaak moet er om deze toestemming te krijgen een vergunning uitgegeven worden door verschillende instanties.
Wij beschikken over de kennis en zijn bekend met de procedures om deze vergunningen zo snel mogelijk in bezit te krijgen.
Zo kunt u zonder vertraging en stagnatie kosten meteen aan het werk.
Maximale voordeel uit de wegafzetting en een Tijdelijke verkeersmaatregelen advies
Met een verkeersplan en de juiste bebording en afzetmaterialen heeft de wegbeheerder een duidelijk beeld van de situatie en kunnen eventuele knelpunten en ongewenste situaties meteen opgelost worden.
Bij het ontwerpen van een verkeersplan streven we ernaar om het maximale voordeel uit de afzetting te halen voor de opdrachtgever als voor de wegbeheerder.
Onze engineering afdeling heeft ervaring met de meest uiteenlopende situaties op Rijkswegen, provinciale wegen, gemeentewegen en evenementen.