In Nederland is een verkeersbesluit een besluit van een wegbeheerder om een bepaald verkeersteken te plaatsen, te wijzigen of in te trekken of een bepaalde fysieke maatregel te treffen. Een wegbeheerder, zoals de gemeente, mag in Nederland niet te pas en te onpas verkeersborden plaatsen. Hiervoor gelden regels die zijn vastgelegd in de Wegenverkeerswetgeving. Mogelijk kunnen wij u assisteren bij tijdelijke verkeersmaatregelen advies.

Tijdelijke verkeersmaatregelen advies nodig? Zwambag Verkeerstechniek B.V. is uw partner voor tijdelijke verkeersmaatregelen ten behoeve van werkzaamheden aan de weg. Daarnaast beschikken wij over een eigen afdeling Ontwerp en Advies. Op deze afdeling kunnen verkeerskundigen in overleg met de opdrachtgever verkeersplannen ontwerpen. Aansluitend kunnen deze worden uitgewerkt. In voorkomende gevallen worden de benodigde vergunningen bij de wegbeheerders aangevraagd.

VRI tijdelijke verkeersregelinstallatie nodig? Zwambag verzorgt gecertificeerde systemen!. Tevens verzorgen wij met een verkeersplan en kunnen eventuele knelpunten en ongewenste situaties meteen opgelost worden. Bij het ontwerpen van een verkeersplan streven we ernaar om het maximale voordeel uit de afzetting te halen voor de opdrachtgever als voor de wegbeheerder. Onze engineering afdeling heeft ervaring met de meest uiteenlopende situaties op Rijkswegen, provinciale wegen, gemeentewegen en evenementen.

Over Zwambag Verkeerstechniek

Zwambag Verkeerstechniek B.V. biedt een totaal pakket aan tijdelijke verkeersmaatregelen. Zoals een eerste advies tot en met de uitvoering van alle tijdelijke verkeersvoorzieningen. Wij dragen zorg voor de veiligheid van de wegwerkers langs de weg en voor weggebruikers.

Wij hebben de beschikking over een ruime voorraad tijdelijke verkeersborden, bebording en afzetmaterialen. Hierdoor kunnen wij snel kunnen handelen. Door de inzet van ervaren medewerkers staan wij borg voor een vakkundige en veilige uitvoering van de werkzaamheden en een uitstekende service.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Door kennis en ervaring te bundelen is het mogelijk een totaal pakket aan te bieden om van uw projecten een succes te maken. Klik op een van de onderstaande links om te lezen wat wij voor u kunnen betekenen.

Ondersteuning aanbestedingstrajecten

Een aanbesteding is altijd meer dan alleen uw core business. Vaak zijn de tijdelijke verkeersmaatregelen in het bestek opgenomen en zijn de eisen van doorstroming, bereikbaarheid en veiligheid hoog. Door uw vanaf het begin te ondersteunen tijdens dit proces kan u een passende en hoogwaardige inschrijving aanbieden.

U wilt tenslotte zeker weten dat uw aanbesteding de juiste oplossing oplevert en dat u geheel voldoet aan wet- en regelgeving.

Verkeersplan laten maken? Wij verzorgen u een professioneel Tijdelijke verkeersmaatregelen advies

Al tijdens het ontwerp-stadium kunt u bij ons terecht voor advies over afzettingen, omleidingen en doorstroming. Tevens verzorgen wij verkeersafwikkeling, faseringen en tender-kwesties.

Onze hoog opgeleide verkeerskundigen hebben meerdere jaren ervaring en kunnen u helpen met alle vraagstukken.

De uitgangspunten die hiervoor centraal staan zijn:

– Veiligheid voor wegwerkers en weggebruikers
– Doorstroming van het verkeer
– Duurzaamheid
– Hinderbeleving
– Kwaliteit
CROW richtlijnen

Wij zijn goed op de hoogte van gemeentelijke regelgevingen!

Zonder toestemming van de wegbeheerder mogen er geen tijdelijke verkeersmaatregelen geplaatst worden. Vaak moet er om deze toestemming te krijgen een vergunning uitgegeven worden door verschillende instanties.
Wij beschikken over de kennis en zijn bekend met de procedures om deze vergunningen zo snel mogelijk in bezit te krijgen.

Zo kunt u zonder vertraging en stagnatie kosten meteen aan het werk.

Maximale voordeel uit de wegafzetting en een Tijdelijke verkeersmaatregelen advies

Met een verkeersplan en de juiste bebording en afzetmaterialen heeft de wegbeheerder een duidelijk beeld van de situatie en kunnen eventuele knelpunten en ongewenste situaties meteen opgelost worden.
Bij het ontwerpen van een verkeersplan streven we ernaar om het maximale voordeel uit de afzetting te halen voor de opdrachtgever als voor de wegbeheerder.

Onze engineering afdeling heeft ervaring met de meest uiteenlopende situaties op Rijkswegen, provinciale wegen, gemeentewegen en evenementen.

verkeersplan nodig

Uitvoering

Verkeersplan laten maken? Optimale verkeersdoorstroming verkeer nodig? Projectmanagement, werkvoorbereiding, advisering, uitvoering, calculaties, bebording en afzetmaterialen kunnen wij voor u verzorgen. Ons uitgebreide netwerk van leveranciers van bewegwijzering en RVV bebording zorgen de juiste oplossing.

Het advies betreffende de toe te passen verkeersmaatregelen voor de realisatie van de werkzaamheden kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Calamiteiten

Het wegennet is 24/7 in beweging dus wij ook. Zwambag Verkeerstechniek B.V. heeft een storingsdienst die voor calamiteiten en spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is.

Onze storingsdienst is compleet in eigen beheer. Wij staan garant voor een vlotte en adequate afhandeling. De storingsdienst is bereikbaar op het telefoonnummer 06-54386463.

SEO Google Search:

tijdelijke verkeersborden, Verkeersplan nodig, Verkeersplan laten maken, VRI tijdelijke verkeersregelinstallatie nodig,  tjidelijke verkeersmaatregelen advies